Over ons

Welkom bij Auto Nassau, officieel Suzuki en Daihatsu Service Dealer. Dat betekent dat in de showroom alle nieuwe Suzuki-modellen vertegenwoordigd zijn. Op de eerste verdieping van het autobedrijf staan ook nog eens twintig top occasions van Suzuki en andere merken, mèt fabrieksgarantie. Voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, bent u bij Auto Nassau dus altijd aan het juiste adres. "Maar we zijn ook altijd bezig om onze klanten mobiel te houden", zegt eigenaar Patrick van den Berg. "En dat houdt niet op bij de aanschaf van een auto. Door middel van goed onderhoud en reparaties waar nodig laten we onze klanten altijd veilig aan het verkeer deelnemen.

De grote kracht is de instelling van het bedrijf Auto Nassau. De medewerkers in de werkplaats werken snel en vakkundig. Is de auto voor een reparatie of onderhoud in de werkplaats, dan is er altijd een leenauto of een leenfiets beschikbaar. Is het een kortdurende reparatie, dan kan de klant onder het genot van een kopje koffie even wachten. Bij Auto Nassau werken ze altijd volgens afspraak en proberen de reparatieperiode zo kort mogelijk te laten duren. En heel handig, tram 1 stopt aan de Lagosweg voor de deur. 

Historie

Auto Nassau is opgericht in 1982 en vond haar huisvesting aan de Nassaulaan in Delft. Huidige eigenaar Patrick begon in 1992 als stagair zijn carriere bij Auto Nassau. Inmiddels bijna 40 jaar verder is Patrick, samen met receptionist Hans Paardenkoper, welke vanaf de jaren 80 werkzaam is bij Auto Nassau, een vast en vertrouwd gezicht van Auto Nassau. In 1997 verhuisde het bedrijf van de Nassaulaan naar de Lagosweg 9. 

Dealerschap 

Direct na de oprichting in 1982 werd gestart met het Lada dealerschap. Daarop volgden de merken Daihatsu, Citroën en Suzuki. Sinds 2013 zijn er geen officiële merkdealerschappen meer en is Auto Nassau Suzuki en Daihatsu Service dealer. 

Benieuwd naar Auto Nassau? Bezoek ons bedrijf eens in Delft. U bent van harte welkom!

Over ons