Onderhoud

Of uw auto nu hartstikke nieuw is of een al wat ouder exemplaar: elke auto heeft onderhoud nodig. Op die manier voorkomt u dat er onverwachte reparaties aan uw voertuig nodig zijn en bespaart u tegelijkertijd ook nog eens op de kosten. 

Hoe vaak is onderhoud aan uw auto nodig?

Over het algemeen geldt dat een auto minimaal een keer per jaar een onderhoudsbeurt nodig heeft. Diverse onderdelen dienen regelmatig gecontroleerd te worden. De auto’s van tegenwoordig geven vaak ook zelf aan (via meldingen op het dashboard) dat ze onderhoud nodig hebben. Bijvoorbeeld na een bepaald aantal gereden kilometers of het verstrijken van een jaar na de vorige controle van de auto. Houd de meldingen van uw auto dus goed in de gaten en zorg dat u op tijd kiest om de auto een onderhoudsbeurt te laten ondergaan. Is uw auto ook aan de APK toe? Dan kunt u deze werkzaamheden bij ons ook prima met elkaar combineren.

Suzuki Variabel Onderhoud Systeem

Het Variabel Onderhouds Systeem (VOS) betekent dat de Suzuki-onderhoudsbeurt voor iedere Suzuki anders is. De 32 vitale punten worden bij elke onderhoudsbeurt nagelopen en zijn van belang om uw Suzuki top-fit te houden. Daarnaast worden er werkzaamheden gedaan op basis van de leeftijd én kilometerstand van de auto. Welke werkzaamheden dit zijn, kunt u vinden in de werkplaatsplanner door uw kenteken en kilometerstand in te vullen. 

De Suzuki-onderhoudsbeurt bevat een complete inspectie van 32 vitale punten, zoals remschijven, banden en de accu. Ook verversen we de motorolie, vervangen we het oliefilter en worden alle vloeistoffen bijgevuld.

Onderhoud op maat

Is uw Suzuki 5 jaar of ouder? En rijd u minder dan 7.500 km per jaar? Dan is Onderhoud op Maat voor u voordelig. Onze monteurs kijken dan naar wat uw Suzuki minimaal nodig heeft. 

We controleren de auto op achttien punten en verversen de motorolie. De belangrijkste controlepunten zijn de remmen, de banden en de ophanging. Met Suzuki Onderhoud op Maat profiteert u van een voordelige prijs. En natuurlijk bent u ook hier verzekerd van de kwaliteit en service van de Suzuki-dealer.

 

Onderhoud