Aircoservice

De meeste auto’s zijn voorzien van airco. En net als alle andere onderdelen van een auto moet ook de airco regelmatig onderhouden worden. Als de airco van uw auto goed werkt, heerst er een aangename temperatuur in de auto en wordt ook de luchtvochtigheid goed geregeld. Bovendien zorgt het ervoor dat de ramen van uw auto zowel in de zomer als de winter niet beslaan. En dat er geen ongewenste geuren in uw auto blijven rondhangen. 

Zorg voor een goede koeling in de auto

Als uw auto goed gekoeld is, heeft dat bovendien een positieve bijdrage op de veiligheid en uw comfort tijdens het rijden. Koelt de airco in uw auto niet meer zoals deze hoort te koelen? Maak een afspraak in onze werkplaats en maak gebruik van onze aircocheck.

Laat uw airco goed werken

Elke airco bevat een koudemiddel en dat zorgt ervoor dat de airco zijn werk goed kan doen. Maar wist u dat bij normaal gebruik het systeem zo’n 10% van het koudemiddel per jaar verliest? Dat houdt dus in dat elke airco na verloop van tijd minder goed gaat koelen. Bovendien zorgt het koudemiddel ervoor dat alle draaiende onderdelen gesmeerd worden. Ontsnapt er te veel koudemiddel, dan is het gevolg dat de airco droogloopt. U heeft dan een dure reparatie nodig. Om dat te voorkomen, is het verstandig om uw airco te laten onderhouden.

Wilt u gebruikmaken van de aircoservice van Auto Nassau? Neem dan contact met ons op of maak online een afspraak.

 

Aircoservice